Uw bedrijf beveiligen in de regio Meppel

Uw bedrijf beveiligen doet Werkman Inbraakpreventie maar te graag. We zijn een bedrijf met jarenlange ervaring en kennis op het gebied hang- en sluitwerk en inbraakpreventie. Dit is de reden waarom u het vervangen van hang en sluitwerk aan Werkman Inbraakpreventie overlaat. Samen met u kijken we naar de kwetsbaarheden van uw bedrijfspand en bieden we u een op maat gemaakte offerte aan. Het kan hier gaan om het vervangen van de deursloten tot een uitgebreid sluitplan, met gecertificeerde SKG*** en Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) cilinders en sloten.

Lees meer

Waarom uw bedrijf beveiligen?

Bedrijfspanden zijn een target voor inbrekers. Aan inboedel is er heel veel buit te maken. Denk aan uw voorraad, uw computers, het kantoormeubilair en meer. Na de werkzaamheden van Werkman Inbraakpreventie weet u namelijk zeker dat uw pand op de best mogelijke manier is beveiligd. Laat u vrijblijvend adviseren door Werkman Inbraakpreventie middels een bedrijfsscan.

Toegangscontrole

Weten wie er in en uit gaan en wanneer met behulp van vinger- of irisscan, camera’s met gezichtsherkenning, elektronische toegangssystemen, toegangspassen of tags.

Uw bedrijf beveiligen
Bedrijven beveiligingsspecialist

Het politiekeurmerk

De beveiligingsspecialist van Werkman Inbraakpreventie is een gediplomeerd preventieadviseur van Politiekeurmerk Veilig Wonen. Hij weet precies hoe inbrekers binnenkomen en zo dus ook hoe u ze buiten kunt houden.

Panden met het PKVW keurmerk hebben maar liefst 85% lager kans op inbraak dan panden zonder het keurmerk. Dit komt doordat de inbreker weet hoe ingewikkeld deze sloten zijn en dat de kans op betrapt worden groter is. Voorkomen is beter dan genezen. Zo kunt u zorgeloos de deur achter u dichtdoen na een drukke werkdag.

Werkman Inbraakpreventie geeft u graag vrijblijvend advies hierover. Middels een scan achterhalen we de kwetsbaarheden van uw pand en brengen we de mogelijkheden voor u in kaart.

De voordelen van het Politiekeurmerk:

  • Gecertificeerd hang-en-sluitwerk, herkenbaar aan het SKG® of ‘V’ logo, op bereikbare ramen, deuren en lichtkoepels

  • de kans op een geslaagde inbraak neemt af tot wel 85%

  • de complete beveiliging van het pand wordt nagelopen, ook brandveiligheid en verlichting in en om het pand

  • korting op je inboedelverzekering bij meerdere verzekeraars

Wilt u meer informatie over wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact op