Driepuntssluiting laten monteren

Werkman inbraakpreventie monteert voor u in elke bestaande deur een veilige SKG***® driepuntssluiting met haakschoten en sluitkommen.

Deze sloten zijn altijd voorzien van het politie keurmerk SKG3, de hoogste veiligheidsgraad. Samen met kerntrekbeveiliging en een goede cilinder weet u zeker dat u, uw dierbaren en uw huis optimaal beveiligd zijn.

Waarom een driepuntssluiting laten plaatsen?

8 van de 10 inbraken worden gepleegd door gelegenheidsinbrekers. Met een driepuntssluiting, ook wel een meerpuntssluiting genoemd, en het juiste veiligheids-beslag zorgt u ervoor dat onaangekondigden buiten de deur blijven. Deze sloten weren de inbrekers, omdat er in plaats van één haak, drie haken in het kozijn klemmen. Dit maakt het inbreken in uw huis of bedrijfspand een stuk moeilijker.

Ook de ramen kunnen van een meerpuntsluiting worden voorzien. Los van het feit dat uw huis of bedrijfspand hierdoor nog veiliger is, staat het ook heel mooi. Het openbreken van een raam behoort namelijk tot een van de meest voorkomende manieren om in te breken. Met een raammeerpuntssluiting verlaagt u de kans op een inbraak aanzienlijk. Wanneer het pand aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) voldoet, kunt u ook bij sommige inboedelverzekeraars korting op de premie krijgen.

Neem contact op
Driepuntssluiting
De voordelen van een driepuntssluiting

De voordelen van een meerpuntssluiting

  • De sleutel vergrendeld de deur in één handomdraai

  • Dit maakt het mogelijk om alle sluitingen in de deur in één keer te openen of te sluiten.

  • U heeft geen individuele sloten of bijzetsloten nodig

  • Een meerpuntssluiting is erg stevig.

  • Is nastelbaar bij werking van het hout.

  • Geen tocht meer door perfecte sluiting.

Wij bespreken natuurlijk vooraf wat uw wensen zijn en passen ons daarop aan. Vraag vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak voor een woningscan. Werkman Inbraakpreventie geeft u graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden. Zowel op het gebied van driepuntssluting als andere technieken.

Wilt u meer informatie over wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact op