Inbraakpreventie

Veilig wonen begint met goede inbraakpreventie. Elke 3 minuten vindt er in Nederland een poging tot inbraak plaats. Dit geldt niet alleen voor woningen, maar ook voor bedrijfspanden. Inbraakpreventie is echter meer dan alleen het plaatsen van goede sloten. Zorg ervoor dat inbrekers niet binnen weten te komen in uw huis of kantoor. Werkman Inbraakpreventie geeft u hier graag vrijblijvend advies over.

Woninginbraak voorkomen

Woninginbraak kan een grote impact hebben op uw gevoel van veiligheid. Veel woningen zijn onvoldoende beveiligd tegen inbraak. Dit geeft inbrekers/criminelen veel kansen om uw rust en gevoel voor veiligheid te verstoren. Dit gaat vaak met niet alleen grote financiële schade, maar ook emotionele schade. Samen met u kijken we naar de sloten, deuren, verlichting, en de mogelijkheden om bij ramen te komen. We bespreken wat u zelf kunt doen en wat wij voor de veiligheid van uw huis of bedrijfspand kunnen betekenen.

Inbraakpreventie
Vakmanschap

Zekerheid en vakmanschap

Werkman Inbraakpreventie is een gediplomeerd preventieadviseur van Politiekeurmerk Veilig Wonen. We weten exact hoe de inbrekers uw pand willen betreden en dus ook hoe we dit samen met u het beste kunnen voorkomen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of maak een afspraak voor een Woningscan. Werkman Inbraakpreventie geeft u graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden om inbraak te voorkomen.

Wilt u meer informatie over wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact op