Kerntrekbeveiliging laten monteren

Kerntrekbeveiliging is tegenwoordig één van de belangrijkste manieren om de kans op een inbraak te verkleinen. Omdat deze manier van inbreken steeds vaker voorkomt, heeft het Politiekeurmerk Veilig Wonen kerntrekbeveiliging als eis gesteld voor nieuwbouw woningen. Dit omdat de kans op een inbraak hiermee aanzienlijk wordt verlaagd.

Beveilig de woning tegen het kerntrekken

Kerntrekken, wellicht heeft u het zelf meegemaakt of u wilt juist voorkomen dat dit bij u gebeurt. Het is de meest gebruikte inbraakmethode van dit moment. De methode van kerntrekken houdt in dat de cilinder wordt gebroken om het slot te openen. In sommige gevallen worden ook de deurschilden verbogen om een betere toegang tot de cilinder te krijgen. Dit doet de inbreker met behulp van basishulpmiddelen en met zeer weinig “praktijkervaring”. En om die redenen is het een serieus veiligheidsrisico.

Deuren en ramen beveiligen

Kerntrekbeveiliging is de oplossing om te zorgen dat inbrekers uw huis of bedrijfspand gaan vermijden. Het is een goede eerste stap voor het beveiligen van de deuren. De sloten die hiervoor worden gebruikt worden ook aanbevolen door de politie, want steeds meer inbrekers maken gebruik van de kerntrekmethode om de cilinders van de deuren te breken en toegang tot uw huis te krijgen.

Kerntrekbeveiliging
Advies over kerntrekbeveiliging

Advies over optimale kerntrekbeveiliging

Voorkomen is beter dan genezen. Houd inbrekers buiten de deur met een woningscan van Werkman Inbraakpreventie. We geven u vrijblijvend advies om uw woning of bedrijf optimaal te beveiligen tegen alle inbraakmethoden. Wij zijn een gediplomeerd preventieadviseur van Politiekeurmerk Veilig Wonen en werken volgens de laatste ontwikkelingen op het gebied van hang- en sluitwerk.

Wilt u voor uw eigen woning of bedrijfspand het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW)? Neem dan gerust contact met ons op.

Wilt u meer informatie over wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact op