Over Werkman

Werkman Inbraakpreventie uit Meppel is gespecialiseerd in het openen, repareren en vervangen van elk slot. Veilig wonen begint hier. Aan het roer van Werkman Inbraakpreventie staat Leon Werkman. Hij heeft een vooropleiding bij de politie gevolgd en beschikt over de nodige certificaten.

Leon Werkman

Leon Werkman komt van een generatie van (hoef)smeden en slotenmakers uit het noorden van het land.

Hij is de 5e generatie smid in de familie en heeft een vooropleiding bij de politie gevolgd en beschikt over de nodige certificaten. Hij was huismeester in de zorg en werkte in de bouwnijverheid aan renovaties. Inmiddels is hij al 12 jaar zelfstandig ondernemer en heeft ruime ervaring met inbraakpreventie. Werkman Inbraakpreventie kan daarom uw woning of bedrijf optimaal beveiligen.

Neem contact op
Leon Werkman
Slotenmaker specialist

Inbraakveilig wonen en werken

We zijn specialist op het gebied van:

  • Inbraakschade herstellen

  • Sloten vervangen

  • Openen/vervangen van deuren

  • 24 uur slotenservice

  • Preventie advies

  • Sluitplannen

  • Veiligheidssloten

Snelle, veilige en betrouwbare service

Het doel van Werkman inbraakpreventie is niet alleen het vervangen van een slot. Ons doel is om een snelle, veilige en betrouwbare service te verlenen.
Zo kunt u met een gerust hart verder met de dag en hoeft u geen zorgen te maken over inbraak.

Of het nu gaat om het openen van een deur waarvan de sleutels zoek zijn, de reparatie en vervanging van een slot of een volledig sluitplan voor uw huis of bedrijf. Werkman Inbraakpreventie heeft de beste materialen op voorraad en in de meeste gevallen kunnen wij ook direct aan de slag.

Wilt u meer informatie over wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact op